Frostpunk oznamuje cenu, má nový trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Frostpunk oznamuje cenu, má nový trailer

Frostpunk oznamuje cenu, má nový trailer

Pavel Makal

Pavel Makal

28. 2. 2018 13:11
Reklama

Postapokalyptická a lehce depresivní strategie Frostpunk od polských vývojářů z 11 bit studios nás zaujala už při svém oznámení a zvědavost ještě prohloubila hratelnou demoverzí na loňském Gamescomu. S blížícím se datem vydání se nyní dočkáváme nového traileru a také informací o ceně.

Frostpunk se odehrává ve světě, kde je nejcennější komoditou teplo. Pokud si myslíte, že je aktuální studená vlna nadmíru nepříjemná, Frostpunk vás přesvědčí o tom, že může být i podstatně hůře. Vaším úkolem bude spravovat kolonii přeživších, starat se o jejich potřeby a zajistit, aby se jejich svízelná situace pokud možno ještě nezhoršila. Vývojářské studio navíc nezapře své zkušenosti s titulem This War of Mine, takže na vás opět čeká řada tíživých rozhodnutí, kdy si prakticky vždy budete vybírat mezi dvěma špatnými variantami.

Z aktuální tiskové zprávy jsme se dnes dozvěděli, že se Frostpunk u nás bude prodávat za velmi příznivých 699 korun. Hra vyjde v krabicové i digitální verzi, a to prozatím pouze na PC. Známe už také podobu obalu fyzické verze, naleznete ji v naší galerii. V neposlední řadě pak vývojáři vydali nové video s názvem Irreversible, v němž se hovoří především o individualitě členů vašeho společenství a o výzvách, které přinese snaha o jejich vedení.

Hra vám nabídne poměrně širokou paletu variant, jak se ke správě své kolonie postavit, vaše rozhodnutí vám mohou odemknout zcela jiné vývojové větve technologií, budov i zákonů. To by mělo být příslibem solidní znovuhratelnosti. Pokud se chcete podívat, jak Frostpunk vypadá v akci, můžete se podívat na naše starší vysílání, kde prezentujeme zmíněné demo z Gamescomu. Hra ještě pořád nemá přesné datum vydání, s ohledem na oznámení ceny ale předpokládáme, že je již skutečně za dveřmi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama