Na seriálu podle Halo se prý stále pracuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na seriálu podle Halo se prý stále pracuje

Na seriálu podle Halo se prý stále pracuje

Pavel Makal

Pavel Makal

9. 1. 2018 09:58 3
Reklama

Možná si ještě vzpomenete na to, že při představování Xboxu One se nemalá pozornost věnovala i seriálu na motivy Halo, kterou měl produkovat Steven Spielberg pro televizní společnost Showtime. Od oznámení uplyne letos pět let, podle Showtime se na něm prý ale stále pracuje.

V rozhovoru pro magazín TV Guide se k projektu vyjádřil programový šéf společnosti Showtime Gary Levine. Ten uvedl, že na seriál je pořád v aktivním vývoji. Dodal také, že mu dosavadní výsledky dodávají důvěru v úspěch projektu a že by měl zaujmout jak fanoušky série Halo, tak i pravidelné diváky seriálů od Showtime.

Seriál byl představen v době, kdy Microsoft silně protlačoval myšlenku Xboxu jakožto multimediálního zařízení a místa pro televizní obsah. Této myšlence byla věnována celá jedna divize s názvem Xbox Entertainment Studios, kterou vedla Nancy Tellem spolu s Jordanem Levinem. Ta byla ale na podzim 2014 uzavřena s vysvětlením, že se Microsoft potřebuje více věnovat jádru svého byznysu, tedy PC. Z Xbox Entertainment Studios tedy vzešlo jen několik projektů, mezi nimi například Halo: Nightfall nebo dokument o zakopaných kopiích hry E.T. – The Extra-Terrestrial.

Žádné nové oficiální detaily o seriálu nemáme. Bohužel to vypadá, že aktuální prohlášení je jen další z řady těch, které se v průběhu uplynulých let na konto projektu objevily, tedy, že je stále v plánu, jakékoli konkrétnější datum uvedení na obrazovky je však stále ve hvězdách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama