Rozšíření pro HS přinese velké změny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rozšíření pro HS přinese velké změny

Rozšíření pro HS přinese velké změny

Pavel Makal

Pavel Makal

1. 3. 2017 13:36 2
Reklama

Již na začátku února jsme vás informovali o tom, že příští expanze pro karetní hit Hearthstone možná bude tematicky spjata s tajemstvími, které skýtá lokace Un’Goro Crater ve World of Warcraft. Tato spekulace se nakonec potvrdila a příští expanze nese název Journey to Un’Goro.

Dobrodruzi-karbaníci se v singleplayerové kampani tentokrát vydají do samotného srdce džunglí porostlé oblasti, kterou se majestátně procházejí dinosauři. Celkem nové rozšíření přinese 135 nových karet, plněním rozličných výzev se můžete pokusit o odemčení vzácných a skutečně silných kousků.

Jedním ze zásadních nových mechanismů je takzvaný Adapt, který vám umožní posílit své jednotky nejrůznějšími vylepšeními. Upgradů je celkem deset, každý minion bude mít na výběr ze tří variant, zvolit ale můžete jen jednu. Mezi vylepšení patří schopnosti Taunt, Windfury nebo třeba Deathrattle.

Další velkou změnou je implementace takzvaných Quest karet. Ty obsahují různé úkoly a jejich plnění vám přinese odměnu v podobě legendárních kartiček. Questy fungují podobně jako karty typu Secret, s tím rozdílem, že protivník jejich obsah vidí a může vám tak plnění úkolu překazit. Známe zatím pouze úkol pro třídu Priest.

Ten spočívá v tom, že musíte v průběhu jedné hry použít sedm rozdílných minionů s funkcí Deathrattle. Pokud se vám to povede, čeká vás skutečně sladká odměna v podobě legendární bojovnice jménem Amara, Warden of Hope. Její seslání vás bude stát pět jednotek many, pyšní se ale statistikami 8/8 a stanoví zdraví vašeho hrdiny na 40 bodů.

Rozšíření vyjde na začátku dubna, v průběhu příštích týdnů bude Blizzard pravidelně představovat další kartičky. Pokud si expanzi předobjednáte za 50 dolarů, dostanete 50 balíčků karet a návdavkem i exkluzivní rubovou stranu. Minulý měsíc unikly informace o Journey to Un’Goro skrz životopis jedné z dabérek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama