HW nároky, délka Prey a více zakončení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka HW nároky, délka Prey a více zakončení

HW nároky, délka Prey a více zakončení

Jiří Bigas

Jiří Bigas

16. 2. 2017 09:26 8
Reklama

Poslední hodiny přinesly spoustu nových informací na konto sci-fi akce Prey. Za pozornost rozhodně stojí hardwarové nároky PC verze, zmínka o více koncích i informace na konto délky hry.

Pokud jde o délku, hlavní designér Ricardo Bare v rozhovoru pro Twinfinite prozradil, že kampaň zabere 16 až 22 hodin. Záleží samozřejmě na způsobu hry, ale podle testů, které studio provedlo, můžeme očekávat v průměru něco okolo 20 hodin, slibuje Bare. Což je na akční hru velice slušné číslo a mohlo by jít o dobré znamení.

Řeč se ale stočila i k zakončení hry. Rozhodně můžeme čekat více konců. Bare se nechtěl dopustit žádného spoileru, ale naznačil, že jsou tu dvě hlavní větve. “Uděláte několik opravdu vážných rozhodnutí, která ovlivní stanici samotnou i její obyvatele,” prozradil. Nad rámec zmíněných dvou hlavních větví tu ale existují spousty dalších modifikací příběhu, které závisejí na tom, jak se zachováte. Záležet má hlavně na tom, jak budete jednat s dalšími lidmi na palubě, které potkáte. To Bare zopakoval i v rozhovoru pro GameSpot.

Už dříve jsme se dozvěděli třeba také to, že hra nebude obsahovat žádné klasické bossy, protože podle vývojářů představují i běžní nepřátelé dostatečnou výzvu. Známe už i minimální a doporučené hardwarové nároky, které můžete prostudovat níže.

Minimální požadavky

Intel CPU: Core i5-2400 3,1 GHz
AMD CPU: FX-8320
Grafika Nvidia: GeForce GTX 670
Grafika AMD: Radeon HD 7870
VRAM: 2 GB
RAM: 8 GB
OS: Windows 7
Místo na disku: 55 GB

Doporučené požadavky

Intel CPU: Core i7-3770 4-Core 3,4 GHz
AMD CPU: FX-8350
Grafika Nvidia: GeForce GTX 970 4 GB
Grafika AMD: Radeon R9 290
VRAM: 4 GB
RAM: 8 GB
OS: Windows 7
Místo na disku: 55 GB

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama