Lost Region připomíná S.T.A.L.K.E.R.
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lost Region připomíná S.T.A.L.K.E.R.

Lost Region připomíná S.T.A.L.K.E.R.

Jiří Bigas

Jiří Bigas

13. 2. 2017 13:33 2
Reklama

Ukrajinský tým Farom Studio, který sídlí v Oděse, se na svém oficiálním webu pochlubil, že pracuje na nové zajímavé hře. Jmenuje se Lost Region a jde o 3rd person survival akci pro PC, PS4 a Xbox One.

Autoři slibují obrovský svět, v němž bude možné prozkoumat doslova každou budovu. K dispozici vám bude digitální hřiště o rozloze 64 kilometrů čtverečních, kde najdete vše potřebné k vašemu přežití. Společně s přáteli můžete vytvořit svůj vlastní klan, případně se přidat k nějakému už existujícímu. Hráči se rozdělí na skupinky banditů, výzkumníků a žoldáků. Ti všichni se pokoušejí v tomto světe obstát. A nebude to jen tak, zdá se.

Podle studia v jejich hře nepřežijete, pokud si neobstaráte pořádnou střechu nad hlavou. Virtuální mapa nabídne k osídlení malé domečky, ale také obrovské základny, které můžete sdílet s dalšími hráči a objeví se tu i NPC. Jakmile ale takové místo jednou obsadíte, musíte ho dokázat rovněž ubránit, abyste o něj zase záhy nepřišli.

Můžete se stát banditou, mechanikem, vojákem nebo dobrodruhem. Novinku, jež někomu může připomenout třeba S.T.A.L.K.E.R., který pochází rovněž z Ukrajiny, pohání Unreal Engine 4. Detailně by měli aktuální alfaverzi vývojáři představit ještě do konce měsíce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama