Jak vypadá betaverze Halo Wars 2 v číslech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak vypadá betaverze Halo Wars 2 v číslech

Jak vypadá betaverze Halo Wars 2 v číslech

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 2. 2017 10:11 3
Reklama

Jestliže jste se zúčastnili uplynulého otevřeného betatestu strategie Halo Wars 2, tak jistě máte dobré ponětí o tom, co asi tak tento titul dokáže nabídnout. Testu se zúčastnilo velké množství hráčů a tito ve hře strávili celkově na 796 tisíc hodin čistého času. Další zajímavé cifry už ale můžete vyčíst z přiložené infografiky.

Otevřený betatest probíhal na PC a na Xbox One od 20. do 30. ledna a nabízel multiplayerový režim Blitz. V tom byl nejoblíbenějším lídrem Cutter a celkem ve hře bylo zničeno více než 170 milionů jednotek. Z hlediska karet bylo ve hře otevřeno téměř 6,4 milionů balíčku a celkem jich bylo zahráno takřka 113 milionů. Nejúspěšnějším hráčem bety byl RTS YODA VIDS, který si na své konto připsal hned 783 vítězství.

Plná verze Halo Wars 2 vyjde ještě tento měsíc a předobjednat si ji můžete na Xzone. Standardní verze hry vychází 21. února, takzvaná Ultimate Edition vám ale hru zpřístupní ještě o pár dní dříve – 17. února. Tehdy se budete moci na PC a na Xbox One vydat na bojiště 28 let po prvním díle a po konci války s Covenanty. Od této frakce se však odtrhla rebelská odnož jménem Banished, jež tvoří protivníky lidí ve druhém díle hry a jež je koneckonců také důvodem, proč je zapotřebí se na bojiště navrátit ještě jednou. Nakopat pozadí přitom budete muset novému antagonistovi, jehož jsme měli možnost poznat v jednom z předešlých příběhových trailerů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama