EA naznačuje čtvrtý díl série Skate
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA naznačuje čtvrtý díl série Skate

EA naznačuje čtvrtý díl série Skate

David Plecháček

David Plecháček

30. 1. 2017 09:51 3
Reklama

Nemusíte být fanoušky Tonyho Hawka, abyste přišli do styku se skateboardovou hrou. Pokud jste vlastnili jednu z konzolí minulé generace, mohla vás upoutat série Skate od společnosti Electronic Arts. Interní studio Black Box nejprve vydalo v roce 2007 první díl, o dva roky později díl druhý, a v roce 2010 díl prozatím poslední – Skate 3.

Od té doby nic. Ačkoliv se jednalo o značku, které rychle narostla popularita, EA Black Box v dubnu 2013 zavřelo a od té doby se slehla zem i po vysněném pokračování. Jenže už titulek hlásá, že není všem dnům konec. Daniel Lingen, komunitní manažer EA, totiž na Twitteru o víkendu napsal nevinně vyhlížející zprávu "#skate4".

Tweet samozřejmě nic nepotvrzuje a hra nemusí vůbec existovat, ale Lingen také může naznačovat hru, k jejímuž oznámení dojde později v průběhu tohoto roku. Buď jak buď se na internetu strhla lavina nejrůznějších komentářů.

Ve třetině z nich lidé sdílejí svou skepsi, zda se opravdu na něčem jako je Skate 4 pracuje, druhá třetina už doma bouchá šampaňské a pořádá hromadné oslavy nad dlouho očekávaným pokračováním, no a poslední třetina, PC hráči, se začali obracet k bohu (a k EA), aby konečně Skate přivedl i na jejich zařízení.

Tweet se u Lingena na Twitteru objevil jen několik dní po zprávě, dle které bude Skate 3 přidán do tří měsíců do vaultu služby EA Access na Xboxu. Zda to s tím může nějak souviset, pochopitelně nevíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama