Remedy lákají na brzké odhalení nové hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remedy lákají na brzké odhalení nové hry

Remedy lákají na brzké odhalení nové hry

Pavel Makal

Pavel Makal

17. 11. 2016 16:49 8
Reklama

Finské studio Remedy Entertainment má za sebou celou řadu pamětihodných her. Ať už hovoříme o prvních dvou dílech příběhu newyorského detektiva Maxe Payna nebo neobyčejném dobrodružství spisovatele Alana Wakea, hrám ze severského města Espoo rozhodně nechybí styl. Letošní Quantum Break si sice v Jardově recenzi mnoho chvály nezasloužil, prodeje však byly více než slušné. Remedy už ale očividně kují něco nového.

Dlouhé časové intervaly mezi vydáním jednotlivých her jsou ostatně jedním z nejpalčivějších problémů studia. Právě ony jsou tím důvodem, proč se vývojáři z Remedy i přes velmi kvalitní tvorbu nedokázali etablovat mezi skutečně notoricky známé herní týmy. Je ale zřejmé, že se s touto skutečností hodlají vypořádat a již brzy bychom se měli dočkat oznámení zcela nového titulu.

Na internetu se totiž dnes objevil velice krátký teaser, který sice bohužel neobsahuje žádné záběry z chystaného titulu, na druhou stranu si v něm do sytosti užijete legendární tvář Sama Lakea. Sympatický chlapík, který se stal prakticky synonymem pro Maxe Payna, v kratičkém videu jen stačí poukázat na to, že již brzy se máme těšit na odhalení zbrusu nové hry. Nelze navíc říct, že by v Remedy trpěli nízkým sebevědomím, protože video na YouTube nese název „The Greatest Trailer of All Time“. Jeho kvality však musíte posoudit sami.

O novém projektu se šušká už nějakou dobu. Již v létě finské studio potvrdilo, že kromě kampaně pro korejskou střílečku Crossfire 2 pracuje na neoznámené hře. Ta ale měla zatím být ve fázi pouhého prototypu a dočkat bychom se jí měli až v horizontu několika let. Víme ale, že Remedy už s prototypem oslovilo několik vydavatelů a hra by tak tentokrát neměla být exkluzivní jen pro platformy od Microsoftu. Další střípky informací pak poukazují na to, že by nová hra mohla klást velký důraz na multiplayer. To by pro Remedy znamenalo značný odklon od dosavadní tvorby, která se zaměřovala výhradně kampaň pro jednoho hráče.

Vzhledem k tomu, že nás do konce roku čekají ještě dvě velké herní akce, je dost možné, že k odhalení nového projektu dojde právě v průběhu některé z nich. PlayStation Experience i The Game Awards se konají počátkem prosince. Možná nás na nich tedy čeká velké překvapení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama