Beta Call of Duty: IW nakonec na PC nebude
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta Call of Duty: IW nakonec na PC nebude

Beta Call of Duty: IW nakonec na PC nebude

David Plecháček

David Plecháček

21. 9. 2016 08:59 5
Reklama

Není to první rok, co se majitelé PlayStationu dočkají exkluzivních výhod týkajících se Call of Duty. Pocítí to už v betaverzi, kam se opět podívají s několikadenním předstihem. Píši opět, neboť stejná situace nastala loni s Call of Duty: Black Ops III, kde betaverze pro Xbox a PC následovala s odstupem. Přesto je letos něco jinak - na PC nebude vůbec.

V pondělí jsme na stejném místě hovořili o tom, že začátek bety na PlayStationu připadá na pátek 14. října, přičemž podle dostupných indicií se zdálo, že na Xboxu začne o týden později, tedy v pátek 21. 10. Informace týkající se Xboxu pro tuto chvíli nemůže vyvrátit ani potvrdit, co se ale nově vyjasnilo, je verze pro PC.

Podle dostupných zpráv se totiž beta na PC z neznámých důvodů nechystá. Zvláštních rozhodnutí je ale víc - považte, ve chvíli, kdy se DICE rozhodnou pro otevřenou betu, je podle vás logické rozhodnutí podmínit vstup do testu Call of Duty jeho předobjednáním?

O to větší škoda, když se série posouvá do nového prostředí, které by si chtěli hráči řádně před případnou koupí ozkoušet. Vypadá to, že pokud nechcete kupovat zajíce v pytli, musíte se spokojit s naší recenzí... nebo s našimi dojmy z E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama