V SG/ZH se střetnou školačky a zombie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V SG/ZH se střetnou školačky a zombie

V SG/ZH se střetnou školačky a zombie

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 9. 2016 14:37 5
Reklama

Mravokárci všech zemí, střežte se. Ze země vycházejícího slunce k nám míří další pikantní titul plný odvážných digitálních krásek, kterým nejsou nahota a zbraně cizí. Pokud byste chtěli namítnou, že takových her japonští vývojáři vychrlí každoročně hromadu, měli byste určitě pravdu. Tenhle konkrétní titul nám ale přeci jen hned z několika důvodů připomněl naše nedávné experimentování s Dead or Alive Xtreme 3.

O choulostivé tituly není na japonském trhu nouze. Tamní zákazníci mají nejen specifický vkus, ale i trochu neobvyklý vztah k nahotě, která není ani ve hrách zdaleka tak pobuřující, ovšem na druhou stranu je obsah pro dospělé svázán pevnými pravidly. Jestliže máte neodbytný pocit, že si Japonci trochu ujíždějí na hrách, v nichž jsou nebohé školačky permanentně terčem nějakých oplzlých nepřátel a nemravnosti jim hrozí ze všech stran, byl by to zřejmě dojem oprávněný. Novinka od japonského studia Tamsoft je právě z téhle kategorie.

Exkluzivita pro PS4 nazvaná SG/ZH School Girl/Zombie Hunter hráče zavede na prestižní střední školu, kde vypukne obligátní zombie apokalypsa. Nebohým středoškolačkám nezbude než se ozbrojit a prostřílet se na svobodu. Pět hlavních hrdinek dostane na hraní pistole, útočné pušky, brokovnice, SMG a v 50 misích musí vyčistit školu od nemrtvých protivníků.

Kde je ta slibovaná pikantérie? Co je na tom tak choulostivého? Po vzoru série Dead or Alive totiž už tak spoře oděná děvčata ve školních uniformách brzy přijdou k další úhoně. Útočící nepřátele z nich doslova servou oblečení. Úmyslně. No, nezní to skvěle?! Chlípné zombie - toť noční můra každé počestné Japonky.

Digitálním školačkám tak nezbude, než zápasit o holý život ve spodním prádle. Ne že by jim to podle zahraničních ohlasů nějak zvlášť vadilo. A co je ještě zajímavější, polonahé studentky zřejmě nějak nepředvídatelně působí na živé mrtvé, čehož bude moci hráč příhodně využít. Hra vychází v Japonsku už v polovině ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama