Trailer láká na poslední Resident Evil film
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer láká na poslední Resident Evil film

Trailer láká na poslední Resident Evil film

Pavel Makal

Pavel Makal

9. 8. 2016 15:01 9
Reklama

Už prakticky čtrnáct let běží filmová série Resident Evil, sledující příběhy Alice v podání sexy, byť stárnoucí, Mily Jovovich. Počátkem příštího roku se ale její pouť konečně dostane do svého cíle. 27. ledna totiž vychází Resident Evil: The Final Chapter a my pro vás dnes máme i plnohodnotný japonský trailer.

Final Chapter, jak už název napovídá, bude definitivně posledním přírůstkem do rozsáhlé série filmů podle slavné herní předlohy. Film by se měl ale zároveň vrátit na samotný začátek, do Raccoon City, respektive do hlubin pod ním, kde se nachází výzkumné centrum The Hive, patřící zlovolné Umbrella Corporation. Film bude přímo navazovat na události předchozího pokračování s podtitulem Retribution.

Alice, která už má viditelně své nejlepší roky za sebou, se znovu bude muset vyrovnat se zástupy hnilobných kulhavců a do toho se samozřejmě určitě setká s řadou starých známých, někdy přátel, jindy soků. Vrátí se i Wesker? Nechme se překvapit. Celá filmová série vydělala i přes svou diskutabilní kvalitu přes jednu miliardu dolarů. Na režijním křesle pro poslední díl usedne Paul W. S. Anderson, který si zároveň vzal na starosti scénář. Mezi producenty váš možná zaujme i jméno Samuela Hadidy, který se podílel na prvním filmovém Silent Hillu. A kromě traileru se můžete v naší galerii podívat i na plakát k filmu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama