Takto se trhají kostýmy v Dead or Alive
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Takto se trhají kostýmy v Dead or Alive

Takto se trhají kostýmy v Dead or Alive

Jiří Bigas

Jiří Bigas

22. 6. 2016 13:15 5
Reklama

Vývojáři ze studia Team Ninja ve spolupráci se společností Koei Tecmo nepřestávají bojovku Dead or Alive 5 zásobovat novým obsahem. Nejnovější rozšíření inspirované mangou Fairy Tail potěší především mužské publikum.

Nejenže jsou kostýmy samotné opravdu pěkné a řádně pikantní, jak se na sérii Dead or Alive sluší a patří, během boje se ale navíc pěkně trhají, opotřebovávají a postupně zkracují, dokud spoře oděné digitální krásky (i krasavci) neschovávají už jen to nejnutnější. Pokud nemáte s virtuální nahotou nějaký morální problém, mohla by vás zaujmout srovnávací galerie obrázků, která představuje hrdinky a hrdiny hry v nových oblečcích na počátku souboje a po jeho skončení.

Jednotlivé kostýmy z rozšíření Fairy Tail stojí na PlayStation Storu samostatně 82 korun a je jich celkem šestnáct. Za všechny byste tak zaplatili astronomickou sumu 1312 korun. Prodávají si ale i v balíčku, kde něco málo ušetříte, ale přesto stojí Fairy Tail Mashup Set 819 korun, což je opravdu pálka za 16 hadříků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama