Jon Snow jako zloduch v Infinite Warfare
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jon Snow jako zloduch v Infinite Warfare

Jon Snow jako zloduch v Infinite Warfare

Pavel Makal

Pavel Makal

12. 6. 2016 16:51
Reklama

Obří značka, jakou Call of Duty bezesporu je, nemá určitě sebemenší problém nalézt v Holywoodu dost herců, kteří by jí zapůjčili svou známou tvář. V minulosti to byl například Peter Stormare v kampani pro Black Ops 2 nebo Kevin Spacey v jedné z hlavních rolí Advanced Warfare. Ansámbl bylo ale evidentně třeba omladit.

Kit Harrington, kterého nejspíš budete znát jako Jona Sněha ze seriálu Hra o Trůny, nebo z otřesné filmové adaptace hororu Silent Hill s názvem Silent Hill: Revelations 3D, bude tváří zla v připravovaném novém díle série Call of Duty: Infinite Warfare.  Zlí jazykové by možná mohli tvrdit, že si jeho přítomností chce Activision pojistit prodeje v cílové skupině pubertálních dívek, Harrington se ale podle producenta hry Tailora Kurosakiho do role záporáka skutečně položil a skutečně se stal tváří nepřítele, organizace Settlement Defense Front.

Harrington není jedinou slavnou osobností, která přiložila ruku k dílu. Produkci hry vypomáhá i režisér Guy Ritchie, který v minulosti pracoval na hraném traileru „Surprise“ pro Black Ops 2. Podle šéfa studia Infinity Ward Dava Stohla je Ritchie blízkým přítelem vývojářského týmu a je radostí mít jej zpět ve svém středu, aby pomáhal přivést Harringtonovu postavu k životu v rámci Infinite Warfare. Na začátku tohoto týdne přinesl server Mashable několik záběrů Harringtona v obleku pro motion capture , což vyvolalo otázku, zda se herec objeví v připravované hře. Brzy na to vydavatelství Activision tuto zprávu potvrdilo. Už se těšíme, jak bude Kitův epický účes vypadat ve vesmíru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama