V oběhu je již 60 milionů Nintenda 3DS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V oběhu je již 60 milionů Nintenda 3DS

V oběhu je již 60 milionů Nintenda 3DS

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 6. 2016 11:52 6
Reklama

Situace okolo konzolí od Nintenda je přinejmenším zajímavá. O Nintendu NX stále nic konkrétního nevíme a zřejmě ani ještě dlouho vědět nebudeme. Datum vydání je neznámé a stávající Wii U již jen přežívá ve stavu klinické smrti vyhlášené vydavateli třetích stran. Na druhé straně ale leží kapesní hraní, jež se naopak těší obrovské oblibě i nadále.

Tedy alespoň v případě 3DS, neboť konkurenční Vita je z pohledu těch větších her zhruba ve stejné kondici jako Wii U. Nintendo se tak může pyšnit prodeji této konzole – 3DS se v různých verzích (včetně 2DS) prodalo již na 60 milionů a prodeje zatím dále rostou, a to navzdory předpovídání konce dedikovaných handheldových konzolí na úkor hraní mobilního. K překročení této mety došlo v květnu a mohlo za to mimo jiné i dočasné snížení ceny u 2DS.

Ať už ale za úspěch může cokoli, Nintendu nelze než pogratulovat. Touha po kapesním hraní zřejmě neopadla a hráči o zážitky na cestách stojí i nadále. Řadíte se k nim i vy, nebo při volných chvílích a v nouzi o herní zážitky například v dopravním prostředku sáhnete raději po telefonu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama