Torment: Tides of Numenera se odkládá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Torment: Tides of Numenera se odkládá

Torment: Tides of Numenera se odkládá

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 6. 2016 11:14 2
Reklama

Pokud jste si těšili na to, že si to další dobrodružství ze světa Planescape užijete ještě letos, tak kroťte své naděje. Studio inXile si dopřeje více času a nadějné a na legendu navazující izometrické RPG tak vyjde až příští rok.

To je oproti původnímu plánovanému datu vydání (2015) už celkem rozdíl, pokud to však bude pro dobro věci, tak proč ne. To je samozřejmě také oficiálně udaným důvodem – snaha přinést co možná nejvytříbenější zážitek a hra taková, jež bude ctít svůj bohatý odkaz, potřebuje více času k vypilování.

Ta dobrá zpráva přitom je, že veškerý obsah hry je prý již na místě a obsahuje například na milion slov textů. A to je právě hlavním důvodem zdržení. Největší oříšek totiž údajně činí překlad hry, neboť je to právě rozsah textů hry a jejich překlad do slíbených jazyků, jež zabírá nejvíce času.

Jako kvalitní náplast ale Kickstarter hry informuje o přístupu do betaverze. Tu si nyní mohou vyzkoušet všichni štědří podporovatelé. Pokud se tedy řadíte mezi těch 100 tisíc lidí, kteří si kopii hry zajistili již v předstihu, tak zavítejte na web hry, vyzvedněte si svůj kód a hurá do světa hry. My to každopádně uděláme a o své dojmy se s vámi rozhodně podělíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama