Fallout 4 se na Xboxu omylem objevil  zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout 4 se na Xboxu omylem objevil zdarma

Fallout 4 se na Xboxu omylem objevil zdarma

Pavel Makal

Pavel Makal

10. 6. 2016 07:48 8
Reklama

Na Xbox Store se dnes objevila velmi zajímavá, byť rozhodně neplánovaná slevová akce. Z neznámého důvodu byl Fallout 4 včetně season passu uveden v obchodě za velmi příznivou cenu – přesně nula dolarů.

Na situaci upozornilo velké množství zahraničních serverů, mezi jinými například Kotaku. Editor Luke Plunkett ve svém článku poznamenal, že původně očekával, že se chyba projevuje jen ve výpisu a při pokusu o nákup mu bude stržena běžná částka. Nestalo se tak ale a nyní má kompletní Fallout 4 se všemi DLC zdarma ve své digitální knihovně. Škoda, že jsem si toho nevšiml dříve.

Pete Hines, marketingový  viceprezident Bethesdy, byl na Twitteru zavalen otázkami, jak k podobnému omylu mohlo dojít. Hines tvrdí, že o původu problému nemá zdání a že za chybným zobrazením ceny stojí pravděpodobně nějaký bug. „Nemám tušení. Není to má platforma. Nějaký bug nebo zádrhel. Však oni to opraví,“ vyjádřil se k situaci Hines. Microsoft zareagoval poměrně pružně a v současnosti už je na stránkách uvedena zase správná cena. Zatím ale ze strany Microsoftu nedošlo k žádnému oficiálnímu vysvětlení situace. Povedlo se někomu z vás ušetřit a získat kompletní Fallout 4  na Xbox One zadarmo? Pochlubte se nám v komentářích!

Fallout 4 se na Xboxu omylem objevil  zdarma
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama