Keighley na E3 slibuje spoustu překvapení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Keighley na E3 slibuje spoustu překvapení

Keighley na E3 slibuje spoustu překvapení

Jiří Bigas

Jiří Bigas

9. 6. 2016 13:20 3
Reklama

Geoff Keighley - ať už ho máte rádi, nebo ne, nelze mu upřít, že má skvělé kontakty a když něco tvrdí, stojí za to poslouchat. Teď slibuje, že na E3 nás čekají velká překvapení a máme se podle něj těšit na skvělý ročník.

Navzdory skutečnosti, že v těchto dnech probíhá jedno odhalení za druhým (ať už oficiální, nebo neřízené) a my se dozvídáme ještě před velkou slávou v LA informace, které dříve zůstávaly utajeny až do E3, nemáme se podle proslulého herního novináře a moderátora obávat, že by samotná show nenabídla dostatek zajímavého materiálu. Láká na velká překvapení a tvrdí, že letošní ročník bude vážně skvělý.

Geoff Keighley, který se proslavil působení na GameTrailers a je hlavním pořadatelem a organizátorem předávání cen The Game Awards, bude letošní E3 pokrývat s vlastní show na YouTube a má pochopitelně vzhledem k sestavování obsahu a pozvaným hostům velmi konkrétní informace, takže nemáme důvod nevěřit mu, když slibuje, že to letos bude bomba. Keighley se účastnil podle svých slov všech dosavadních ročníků E3 a tvrdí, že nejsme připraven na to, co se letos semele.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama