Watch Dogs 2 nabídnou tři edice hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Watch Dogs 2 nabídnou tři edice hry

Watch Dogs 2 nabídnou tři edice hry

Jiří Bigas

Jiří Bigas

8. 6. 2016 10:21 2
Reklama

Aby těch zpráv na adresu Watch Dogs 2 nebylo za posledních pár hodin málo, na Amazonu se objevily tři různé digitální edice netrpělivě očekávané novinky. Kromě standardní jde o verze deluxe a gold.

Ještě před dnešním oficiálním odhalením hry tak Ubisoft fanouškům naznačuje, kolik si mají připravit peněz, pokud jim padne nová open world akce do oka. V tuto chvíli je k dispozici standardní verze za 60 dolarů (1425 korun), deluxe edice za 70 dolarů (1662 korun) a gold digitálka za 100 dolarů, tedy v přepočtu asi 2376 korun. Všechny jsou uvedeny pro konzoli PlayStation 4, nepochybně však dojde také na zbývající platformy. Na PC by pak teoreticky měla být hra v našich končinách o poznání levnější.

Pokud jde o jejich obsah, spekuluje se, že nabídnou přinejmenším season pass a zřejmě nějaké digitální drobnosti jako exkluzivní oblečky či auta. Amazon však není v této oblasti bohužel konkrétnější. První díl z roku 2014 nebyl sice na DLC vyloženě skoupý, ale ve srovnání s jinými tituly od Ubisoftu na hráčích ještě docela šetřil. Nejvýraznějším rozšířením byla singlová kampaň nazvaná Bad Blood odehrávající se rok po událostech původní hry. Hlavní roli si v expanzi střihl namísto Aidena jeden z jeho parťáků T-Bone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama