MMORPG Neverwinter zamíří i na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MMORPG Neverwinter zamíří i na PS4

MMORPG Neverwinter zamíří i na PS4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 6. 2016 13:49 1
Reklama

Tři roky staré MMORPG Neverwinter dorazilo loni v březnu na Xbox One, tento rok pak zavítá i na PlayStation 4 a pokusí se na této platformě potěšit všechny fandy Dungeons & Dragons a světa Forgotten Realms. Na PS4 hra dorazí během tohoto léta, udrží si F2P platební model a navíc ani nebude vyžadovat předplatné ve službě PlayStation Plus, což je změna a výhoda oproti konkurenci.

Neverwinter si tak budou moci hráči s DualShocky užít během tohoto léta, kdy hra přijde v opravdu nadité edici. Na to konto slibuje trailer a příspěvek na PlayStation blogu dungeony i draky, osm hratelných tříd a rovnou devítku rozšíření s příslibem toho, že další ještě do hry dorazí. Chybět samozřejmě nebude ani optimalizace nejen po stránce technické, ale i z hlediska rozhraní a kupříkladu dotyková plocha ovladače tak nezůstane nedotčena.

Pokud tedy prahnete po možnosti vyzkoušet na své PS4 kombinaci Dungeon & Dragons a MOORPG, tak v létě budete mít tu možnost. Bližší datum vydání snad přinesou následující týdny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama