Batman se vrátí do Arkhamu už v červenci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Batman se vrátí do Arkhamu už v červenci

Batman se vrátí do Arkhamu už v červenci

David Plecháček

David Plecháček

18. 5. 2016 14:19 13
Reklama

Už jsme to tak nějak považovali za hotovou věc, ale definitivní potvrzení přichází až dnes - na PlayStation 4 a Xbox One přichází kolekce remasterovaných her ze série Batman. Dočkáme se jí už 26. července, tedy přibližně v polovině léta.

Pokud si hru chcete koupit, připravte si v peněžence cenu jako za jakoukoliv jinou novou hru. Batman: Return to Arkham bude stát 50 eur, tedy přibližně 1400 korun. Ale formality stranou - co bude obsahovat?

Potvrdilo se, že v kolekci je jednak Batman: Arkham Asylum, tak i Batman: Arkham City. Na Arkham Origins od Warner Bros. Games Montréal si ale budeme muset nechat zajít chuť. Všechny hry ze série byly původně vytvořené v Unreal enginu třetí generace, nicméně remaster Arkham Asylum a Arkham City obě dvě zmíněné povznese do UE 4. Jak bude hra vypadat, poměrně názorně ukazuje trailer, který si můžete prohlédnout níže.

Batman: Return to Arkham bude obsahovat obě dvě zmíněné hry v GOTY edicích, tudíž nebudeme ochuzeni o žádný z dodatečně stažitelných balíčků. Za zmínku jistě stojí, že na remasterované kolekci se podílela čínská společnost Virtuous, která pomohla na svět remasterovanému Heavy Rain, stejně tak jako má určitý podíl na čtvrtém dílu Uncharted.

Vrátíte se do arkhamských ulic ještě jednou, nebo dáte přednost něčemu jinému?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama