Představí FromSoft na E3 novou IP?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představí FromSoft na E3 novou IP?

Představí FromSoft na E3 novou IP?

Pavel Makal

Pavel Makal

17. 5. 2016 13:34 2
Reklama

Jméno Kadokawa Corporation asi něco řekne jen málokomu. Více vám možná napoví, že se jedná o mateřskou společnost japonské herní firmy FromSofware, nejznámější díky sériím her Souls nebo Armored Core. Společnost Kadokawa dnes oznámila, že plánuje svou vlastní prezentaci na výstavě E3.

Událost je naplánována na 14. června v 6:30 hodin ráno našeho času. Odehrávat se bude v Tokiu a podle webu Gematsu se máme dozvědět novinky o titulech, jako je Demon Gaze 2, God Wars: Beyond Time nebo Root Letter. Pokud vám ani tyto názvy nic neříkají, nezoufejte, jejich nositelé jsou určeni především pro japonský trh.

Z pohledu západního hráče je samozřejmě daleko zajímavější přítomnost FromSoftware. Ředitel firmy Hidetaka Mijazaki už v minulosti potvrdil, že se vývojářský tým už pilně vrhl do práce na zbrusu nové IP. Nemá jít v žádném případě o titul, který by jakkoli navazoval na sérii Dark Souls, jejíž třetí díl v uplynulém měsíci FromSoftware s velkým úspěchem přinesl na trh.Nedávné odhalení vydavatelského plánu naznačuje, že ve From připravují titul s potenciální VR složkou, který by měl vyjít už v příštím roce. Je tedy nasnadě, že právě na akci pořádané mateřskou společností bychom se o tajemném titulu mohli dozvědět více. Nevím jak vy, ale já se už nemůžu dočkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama