O víně a krvi obsahuje přes 90 questů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka O víně a krvi obsahuje přes 90 questů

O víně a krvi obsahuje přes 90 questů

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

11. 5. 2016 08:58 9
Reklama

V tuto chvíli už zřejmě máte svoji dovolenou naplánovanou na 31. května a následujících pár dní. Druhé DLC pro Zaklínače 3 vychází na konci měsíce a my se z různých zdrojů dozvídáme více o obsahu, které rozšíření O víně a krvi přinese.

Království Toussaint vypadá jako z pohlednice, ale pod líbivým povrchem se nachází krvavé tajemství. Geralt se do Toussaintu vydá s přáteli na krátkou dovolenou, ale brzy se zaplete do série ďábelských vražd bohatých aristokratů. Jejich rozuzlení Gerlatovi zabere zhruba 20, přičemž celé rozšíření nabídne obsahu na více než 30 hodin.

Samotný Toussaint inspirovaný jižní Francii se rozlohou může poměřovat s Velenem či Novigradem, nalezneme v něm přes 90 nových questů a 40 bodů zájmu, které jsou navíc vzájemně propojené. Vyvraždíte-li základnu loupežníků, v okolních táborech se jich bude následně nacházet méně. Kromě akce se však v novém prostředí setkáme i s krásnými vyhlídkami na květinami poseté louky, vysoké hory a barevné stany lemující rytířská klání, která v Toussaintu právě probíhají.

Zaklínač si v rozšíření také přijde na více než 30 nových zbraní, 100 kusů zbroje a 12 nových mutací. Tváří v tvář také stane více než 20 nových příšerám. Brzy se hrdinovi do vlastnictví dostane i vinice, kterou si hráči mohou vyzdobit podle svého. Vyzdobit si budeme moci i oblečení díky novým barvivům, se kterými lze změnit vzhled brnění i společenštějších šatů.

CD Projekt RED doporučuje, aby se hráči do nové oblasti vydali nejdříve na úrovni 35. Samotné rozšíření zvedne level cap na 100, ovšem v New Game Plus režimu. Takže pokud jste ještě nestihli na doporučovanou úroveň vyšplhat, máte posledních pár týdnů. DLC O víně a krvi vychází už 31. května.

Pokud to už nemůžete vydržet, podívejte se na 15 minut z DLC, které nahráli redaktoři Polygonu. Můžete se těšit na souboj s obrem, krátký výlet po okolí a také dojde na nějakou tu nahotinku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama