Květnové hry v PS Plus jsou úplně jiné
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Květnové hry v PS Plus jsou úplně jiné

Květnové hry v PS Plus jsou úplně jiné

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 4. 2016 17:04 17
Reklama

Zapomeňte na úniky a spekulace, všechno je jinak. Navzdory náznakům o Watch Dogs a Tetris Ultimate je sestava her pro předplatitele programu PlayStation Plus na květen úplně jiná.

I když možná nepůsobí na první pohled tak hvězdně, není ale vůbec špatná. Budete se moci stát diktátorem vlastního totalitního ostrova ve strategii Tropico 5 od Haemimont Games z roku 2014, která na PS4 vyšla loni v dubnu. Další hrou pro nový PlayStation jsou závody Table Top Racing: World Tour, na nichž pracoval spoluautor Wipeoutu Nick Burcombe, a s trochou štěstí by se z nich mohla vyklubat důstojná variace na Micro Machines nebo Mashed.

Majitele PS3 pak čekají tituly Bionic Commando Rearmed 2 a LocoRoco Cocoreccho!, zatímco na Vitu míří hry Switch Galaxy Ultra a God of War: Ghost of Sparta. Kratos navíc funguje nejen na handheldu PS Vita, ale i jeho předchůdci, čili PSP. A Switch Galaxy Ultra zase existuje i ve verzi pro PS4, takže z hlediska množství si vskutku není na co stěžovat.

Tropico není zrovna Watch Dogs, ale i na konzolích sbíralo velmi pěkné známky. A kdoví, třeba se z Table Top Racing: World Tour zase vyklube nějaký malý velký hit. V multiplayeru bychom si hned dali říct.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama