Unikl seznam příštích her v Games with Gold
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Unikl seznam příštích her v Games with Gold

Unikl seznam příštích her v Games with Gold

Jiří Bigas

Jiří Bigas

26. 4. 2016 15:40 3
Reklama

Včera jsme tu měli zajímavé spekulace na konto květnových her pro předplatitele programu PlayStation Plus a o necelých 24 hodin později už se objevují první náznaky titulů v Games with Gold pro členy Xbox Live Gold.

AKTUALIZACE

Společnost Microsoft oficiálně potvrdila předchozí únik. Pokud se ukážou jako pravdivé i informace o hrách v PS Plus, mohl by Microsoft poprvé po delší době tahat za kratší konec provazu, pokud jde o velká jména v nabídce her pro předplatitele.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

V květnu se majitelé Xboxů mají těšit na čtveřici her, která - pokud se ukáže být pravdivá - by po dlouhé době mohla Sony zajistit pomyslné vítězství v souboji o lepší nabídku her “zdarma”. Informace se dostala na veřejnost díky uniklému letáku, jenž zmiňuje hry Defense Grid 2 a Costume Quest 2 pro Xbox One a GRID 2 a Peggle pro Xbox 360, které by pochopitelně fungovaly i na nové konzoli.

Obrázek plakátku se objevil na Redditu a podle něj bude Defense Grid 2 k dispozici od 1. do 31. května, GRID 2 od 1. do 15. května, Costume Quest 2 od 16. května do 15. června a Peggle od 16. do 31. května. Microsoft by se měl podělit o svůj lineup ještě tento týden. Co o zprávě soudíte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama