Nezávislý tým elite3d dělá na letošním CoD
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nezávislý tým elite3d dělá na letošním CoD

Nezávislý tým elite3d dělá na letošním CoD

David Plecháček

David Plecháček

26. 4. 2016 12:38 4
Reklama

Pokud jste si mysleli, že letošní Call of Duty bude plně v režii studia Infinity Ward, asi vás překvapí, že na hře zdaleka nepracuje jako jediné. Do vývoje totiž vstoupila skupina elite3d, jež vývojářům dopomůže k ještě lepšímu vizuálnímu zpracování.

Studio elite3d se specializuje na motion capture, 3D a animace. Ačkoliv se i v minulosti stávalo, že některé části hry mělo na svědomí jiné studio, než trojice Infinity Ward, Treyarch a Sledgehammer, ale ani jedno z nich se externě nestaralo o grafické zpracování.

Informace vyplula na veřejnost skrze samotné stránky studia. Kromě nového Call of Duty se skupina podílela i na hrách Star Citizen, Ryse: Son of Rome nebo na nejnovějším Hitmanovi. Samotní Infinity Ward situaci nekomentují, ostatně studio stále letošní CoD ani nepotvrdilo. To, že je ale studio plně zaneprázdněné vývojem další hry dokládá i nabídka práce pro nadané grafiky, jež se objevila na stránkách mateřského Activisionu.

Zda se práce externistů na dalším díle projeví či nikoliv uvidíme až na podzim, kdy hra pravděpodobně vyjde, ale abychom měli na přelomu dubna a května nejasno, kam nás série vůbec zavede, je bezprecedentní. Naposledy se spekulovalo o vesmíru v daleké budoucnosti. Co vy na to?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama