Že by Kratos příště zamířil do Ásgardu?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Že by Kratos příště zamířil do Ásgardu?

Že by Kratos příště zamířil do Ásgardu?

David Plecháček

David Plecháček

5. 4. 2016 08:13 8
Reklama

Ve studiu Sony Santa Monica se něco kutí, to je více než zřejmé. Není to tak dávno, co jsme psali o tom, že studio nabírá nové zaměstnance, a při té příležitosti jsme přemýšleli, která hra to bude. Nová IP? Pokračování God of War? Druhé zmíněné možnosti by odpovídala i nedělní zpráva, podle které měl loni jistý animátor pracovat jako grafik na nějakém God of War - a jelikož poslední díl vyšel před třemi lety, vypadá to, že se kutí regulérní pokračování. A podle dnešních zpráv v něm zamíříme na sever.

Koho by konec  konců Kratos na Olympu vraždil, že? O úniku informoval nám už známý Shinobi602, který mimo jiné odhalil informace k Battlefield: Hardline a k Mass Effect: Andromeda, a tak není důvod jeho zprávě nevěřit.

Valhalla, síň, kam přichází všichni padlí válečníci, je součástí severské mytologie. Pánem Valhally je Ódin, vládce Ásgardu, nejvyšší z dvanácti božských Ásů. Mezi další bohy patří snad ještě známější Thor, Heimdall, a často je k nim zařazován i lstivý bůh Loki. Zda se případně s Kratosem podíváme i na méně známou polovinu božstev na Vany (např. bohové Frey a Freya), můžeme pouze diskutovat.  

Shinobi602 ale u svých informací nezůstal sám, neboť desítky zvědavců začaly prozkoumávat okolní vody a hledat nějaké zajímavosti. Na jednu narazil server NerdLeaks, který našel v soukromé sekci internetových stránek Finniana MacManuse, zaměstnance v Santa Monice, několik náčrtků, které by mohly novému God of War potažmo novému zasazení odpovídat. Podívat se na ně můžete v naší galerii.

Spekulacím také nahrává i fakt, že stránky MacManuse jsou mimo provoz, stejně tak jako NerdLeaks, a album na stránce Imgur s koncept arty bylo také smazáno. Divná náhoda, že? Přesto jde pouze o spekulace a je možné, že si studio jenom zkoušelo různé možnosti dalšího zasazení. Ostatně, celé God of War 4 zůstává nepotvrzené, nám ale něco říká, že o něm na E3 uslyšíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama