Deadlight se vrátí v režisérském sestřihu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Deadlight se vrátí v režisérském sestřihu

Deadlight se vrátí v režisérském sestřihu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

22. 3. 2016 09:55 1
Reklama

Stejně jako nemrtvé zombie se vrací i hra Deadlight, 2D survival horror, ve kterém se v roli otce vydáváte hledat svoji rodinu do posledního lidského útočiště v Seattlu. Vývojáři z Tequila Works oznámili režisérský sestřih své čtyři roky staré hry, která v červnu vyjde na PS4, Xbox One a také na PC.

Deadlight: Director's Cut bude obsahovat vylepšené ovládání, nové animace, podporu rozlišení 1080p a nový herní mód Survival Arena. Lze očekávat, že zároveň reedice nabídne i alternativní konec, který byl dosud exkluzivní pro PC verzi hry.

Španělští vývojáři z Tequila Works by měli mít plné ruce práce se svojí hrou RIME. Vývojáři minulý týden odkoupili práva ke hře zpět od Sony, což nejspíše znamená, že dobrodružná hra již nadále nebude exkluzivním titulem pro PS4.

RIME bylo poprvé představené již v roce 2013 a hra se zatím potichu připravuje. Jen občas se objeví nové video či zprávy o postupujícím vývoji. Nyní alespoň víme proč. Tequila Works, zhruba třicetičlenné studio, mezitím připravovalo reedici své první hry, která se před lety na Xboxu 360 a na Steamu dočkala slušného přijetí.

Deadlight: Director's Cut vyjde celosvětově 21. června a bude stát 20 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama