Assetto Corsa pro konzole hlásí zpoždění
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Assetto Corsa pro konzole hlásí zpoždění

Assetto Corsa pro konzole hlásí zpoždění

Jiří Bigas

Jiří Bigas

25. 2. 2016 10:37 7
Reklama

Závodní hra Assetto Corsa dorazí na konzole PlayStation 4 a Xbox One později, než bylo plánováno. Z 22. dubna se datum vydání přesouvá na 3. června.

Podle vydavatele je důvodem k odkladu jako obvykle snaha doručit titul v co možná nejlepší kondici. Vývojáři ze studia Kunos Simulazioni už dříve uvedli, že usilují o to, aby hra běžela na PS4 v rozlišení 1080p a na Xboxu One v 900p při 60 snímcích za sekundu. Autoři se zároveň omluvili fanouškům, že přes veškerou snahu nedokázali z XO vymáčknout rovněž rozlišení 1080p, a v této souvislosti vysekli poklonu kolegům, kteří dělají na sérii Forza.

Původně PC titul od italských vývojářů se těší velké oblibě, z recenzí si odnášel skvělé známky a často bývá přirovnáván k Project CARS od týmu Slightly Mad Studios. Hra Assetto Corsa vyšla na Steamu v early access verzi poprvé v listopadu 2013. V prosinci 2014 se pak dočkala plnohodnotného vydání. Zatím si ji tak stále užijí jen hráči na PC. Jak se ale zdá, virtuální závodníci na konzolích se rozhodně mají na co těšit a vedle Dirt Rally, které vychází 5. dubna, jde o další důkaz, že o dobré závody nebude letos na XO a PS4 nouze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama