Ubisoft už naplánoval pro The Division tři DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft už naplánoval pro The Division tři DLC

Ubisoft už naplánoval pro The Division tři DLC

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 1. 2016 11:39 9
Reklama

Minimálně tři velká rozšíření mají očekávat hráči po vydání titulu Tom Clancy's The Division. Ubisoft ale ujišťuje, že neplánuje pro svou novinku jen placené přídavky. Nedílnou součástí péče o ní bude i série bezplatných updatů.

Trojice placených DLC bude zahrnuta do season passu a už teď víme, že se tyto expanze jmenují Underground, Survival a Last Stand. První dvě přitom stačil vydavatel stručně přiblížit, zatímco o obsahu třetí lze nanejvýš spekulovat. Rozšíření mají vyjít v průběhu roku, ale Ubisoft nenaznačil bohužel ani to, kdy přibližně je mohou hráči očekávat.

První DLC s podtitulem Underground nás zavede pod ulice města New York, podle všeho se podíváme nejen do tunelů místní podzemky, ale i kanalizace a vůbec celého podzemního systému. Expanze číslo dva se jmenuje Survival a hráči budou mít za úkol přežít tak dlouho, jak je to jen možné, ve velmi nepřátelském prostředí, které prověří i ty nejzkušenější agenty.

Jak už bylo řečeno, o třetím rozšíření nevíme nad rámec titulu Last Stand vůbec nic. Každý, kdo ale vsadí na úspěch hry a pořídí si nyní season pass, obdrží navíc zdarma upilovanou brokovnici, skiny pro zbraně a extra oblečení. Majitelé passu také budou mít k dispozici nějaké blíže neupřesněné speciální eventy a další pravidelné výhody. Cenu season passu však zatím Ubisoft neodhalil.

Bezplatné updaty mají zahrnovat naproti tomu třeba nové herní módy. Jediným takovým dosud oznámeným je prozatím nějaký blíže nespecifikovaný co-op, v němž budou hráči usilovat o speciální odměny. Jelikož už Ubisoft připustil, že mapa The Division nebude na počátku obsahovat Brooklyn, mluví se také o tom, že i ten by se mohl objevit ve hře prostřednictvím jednoho z DLC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama