Zombie MMO H1Z1 pro PlayStation 4 žije
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zombie MMO H1Z1 pro PlayStation 4 žije

Zombie MMO H1Z1 pro PlayStation 4 žije

Jiří Bigas

Jiří Bigas

26. 1. 2016 15:17 1
Reklama

Chris Wynn byl ještě několik týdnů nazpět známý jako ten člověk, který vždycky na Twitteru řekl něco zajímavého o novém Mass Effectu. Z BioWare ale odešel a teď figuruje coby producent u MMO H1Z1. Jeho Twitter se ale vyplatí sledovat i nadále.

Coby výkonný producent survival sandboxu od Daybreak Game Company (bývalé studio Sony Online Entertainment) nás nyní láká na smršť novinek. Budoucnost H1Z1 je prý úžasná a v následujících měsících bychom se měli dočkat spousty zajímavostí. Poté, co se přesunul do San Diega, se ho každý podle jeho slov ptal na PS4 verzi MMO, které vyšlo na PC v programu early access v polovině loňského ledna. A na Twitteru teď Wynn slíbil, že se velmi brzy dozvíme o konzolové verzi víc.

Konverze pro PlayStation 4 tak stále žije a studio na ni nezanevřelo poté, co jej Sony prodala. O konzolové verzi se poprvé mluvilo na Gamescomu 2014 v Kolíně nad Rýnem. Na Steamu se titul pro PC, který je stále v předběžném přístupu, prodává za 20 eur, tedy v přepočtu asi 540 korun. Ohlasy na něj jsou ale dosti smíšené. Kladně hru na Steamu ohodnotilo jen 67 procent hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama