Nový Resident Evil vychází už v květnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Resident Evil vychází už v květnu

Nový Resident Evil vychází už v květnu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

26. 1. 2016 11:00 11
Reklama

Multiplayerový spin-off ságy Resident Evil pojmenovaný Umbrella Corps je vydání blíž, než jsme si mysleli. Capcom 3rd person akci (s 1st person pasážemi) představuje prostřednictvím nového trailerů a screenshotů.

Bez ohledu na to, co si o novince myslíme, japonský gigant očividně věří tomu, že bude o střílečku ve známých hororových kulisách zájem. A to navzdory tomu, že už se jednou o něco podobného nepříliš úspěšně pokoušel. Resident Evil: Operation Raccoon City od studia Slant Six Games z roku 2012 se nesetkal s příliš vřelým přijetím a z dosavadních ukázek se zdá, že Capcom míní znovu vstoupit do stejné řeky.

Primárně multiplayerová akce až pro šest hráčů vás protáhne známými lokacemi z předchozích dílů, mezi nimiž nebude chybět vesnice ze čtyřky nebo nové sídlo organizace Tricell inspirované pátým dílem. Kupodivu ale v titulu najdete také singl. Mód pro jednoho hráče se jmenuje The Experiment a půjde o režim na způsob hordy, který nabídne dvě desítky misí. Podle všeho ale supluje spíš tutoriál, který vás naučí základy hry, než plnohodnotný mód.

Hra Umbrella Corps vyjde v květnu na PC a PS4. Stát bude 30 dolarů, tedy v přepočtu asi 750 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama