Nightmare obtížnost zavítá do Dying Light
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nightmare obtížnost zavítá do Dying Light

Nightmare obtížnost zavítá do Dying Light

David Plecháček

David Plecháček

26. 1. 2016 16:25
Reklama

Nejlepší FPS podle našich čtenářů asi někteří považují za jednoduchou. I přes to, že v noci se z vás z role predátora stává kořist, vývojáři ze studia Techland hodlají do Dying Light: The Following přidat Nightmare obtížnost.

Ta zakazuje speciální Easter Egg zbraně, zavádí ztrátu XP za každou vaši smrt, a pochopitelně navyšuje obtížnost pokoření vašich nepřátel. „Připravili jsme Nightmare mód pro hráče, kteří hledají skutečnou výzvu a silný zážitek,“ říká producent Tymon Smektala. „Nightmare bere vše, co bylo brutální v těžké obtížnosti a ještě více ji vyšroubuje nahoru,“ dodává.

Záměrem vývojářů je přiblížit hráčům, jak by skutečná apokalypsa doopravdy vypadala, a kde každý váš pohyb determinuje to, jestli přežijete, nebo zemřete. Naštěstí byste nebyli na skutečnou apokalypsu sami, a tak i v The Following si můžete noční můru prožít v kooperaci. V té se vaše zkušenosti budou přičítat rychleji a zároveň budete mít větší šanci najít ty nejlepší zbraně.

Nové obtížnosti se dočkáme v rámci The Following. Ten budeme moci kupovat spolu se základní hrou v rámci rozšířené edice, nebo samostatně jako stažitelné DLC. Dočkáme se jej 9. února na PC, PS4 a Xboxu One. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama