Fanoušci chystají remake Metal Gear
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fanoušci chystají remake Metal Gear

Fanoušci chystají remake Metal Gear

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

18. 1. 2016 10:43 9
Reklama

Pamatujete na výzvu designéra Hidea Kodžimy, který doslova vybízel fanoušky či nezávislé vývojáře, aby se pustili do remaku Metal Gear Solid, aby se mohli posléze dohodnout na případné spolupráci? Odpovídal tím na neustále se opakující dotazy, zda se někdy předělávky dočkáme, a jak vidno, několik lidí jeho volání vyslyšelo.

Pravda, situace se s odchodem Kodižmy z Konami dramaticky změnila a je víc než jisté, že se právě Konami začne o připravovaný remake na Unreal Enginu „zajímat“ blíže, do té doby ale aspoň mrkněte na video, které musí fanoušky série opravdu potěšit. Známé lokace z prvního dílu vypadají v moderním hávu stejně funkčně jako před mnoha lety a bylo by jistě zajímavé sledovat, jak tehdejší design funguje v roce 2016.

Za přípravou fanouškovského remaku Shadow Moses stojí Airam Hernandez, a byť je ve videu uvedeno, že záběry zatím nereprezentují výslednou kvalitu, v závěru se prý už můžeme těšit na brzké vydání. Tak uvidíme, co na to Konami, podobných videí je totiž více a ještě žádné se nepodařilo přetavit v kvalitní a plnohodnotnou hru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama