The Division nebude mít mikrotransakce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Division nebude mít mikrotransakce

The Division nebude mít mikrotransakce

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

15. 1. 2016 16:30 15
Reklama

Připravovaný krok Ubisoftu do světa ne-úplně-MMO nemá mezi hráči nejlepší reputaci. Po letech nesnadného vývoje se Tom Clancy's The Division brzy představí světu v celé parádě, ale mnoho hráčů očekává, že hra nakonec své fanoušky zklame.

Například včera se objevila informace, že hra bude obsahovat mikrotransakce a hráči se zděsili při pomyšlení na všechno, co bude chtít Ubisoft ve své hře zpoplatňovat. Nakonec by to však nemělo být příliš horké, alespoň dle výtvarného ředitele Magnuse Jansena, který v rozhovoru pro VG24/7 uvedl, že The Division mikrotransakce mít nebude.

"Pokud se hra lidem líbí a chtějí si koupit extra věci, tak mi to nevadí. Ale mikrotransakce, tak jak jsou definované, nemáme. Nemůžete utratit trochu peněz a uspíšit si získání lepších předmětů, zaplatit za vítězství nebo si koupit dekorativní předměty. To prostě nemáme, nemáme mikrotransakce. Tečka."

Popis hry na produktových stránkách obchodů ale ukazuje, že ve hře bude možné něco zakupovat za skutečné peníze. O co se tedy bude jednat?

"Nabídneme DLC. Ještě je nemáme připravené, protože teprve dokončujeme samotnou hru. Ale nechci, aby až oznámíme DLC pro The Division, někdo řekl, že jsem říkal, že hra nemá mikrotransakce."

Jansen rozlišuje mezi obsahem zdarma, který nazývá "updaty" a placeným obsahem, který nazývá "DLC" a na obojím vývojáři chystají po vydání hry pracovat. Kdy ale bychom se měli prvního DLC dočkat Jansen neví. Práce na dalším obsahu teprve začaly, jak se vývoj základní hry blíží ke konci. "Žádný obsah pro hru nezadržujeme," dodal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama