Kingdom Hearts III a 2.8 HD vypadají skvěle
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kingdom Hearts III a 2.8 HD vypadají skvěle

Kingdom Hearts III a 2.8 HD vypadají skvěle

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

19. 12. 2015 12:43 7
Reklama

Square Enix během týdne sliboval, že se dnes dočkáme nových ukázek připravovaných her ze série Kingdom Hearts. Nakonec se jedná spíše o přehlídku remasterovaného obsahu post-Kingdom Hearts II her, ale ani ten nevypadá vůbec špatně.

Za tradičně komicky dlouhým názvem Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue se skrývá PS4 remaster KH Dream Drop Distance (původně z 3DS) se dvěma bonusy v podobě filmového shrnutí příběhu původně broswerového RPG Kingdom Hearts χ a krátké hratelné epizodky Kingdom Hearts 0.2: Birth by Sleep–A Fragmentary Passage, která navazuje na Birth by Sleep (původně z PSP) a ukáže novou technologii, kterou vývojáři používají v KH III.

Hry v kolekci vypadají na PS4 úchvatně, ale je škoda, že se Square Enix zdráhá vydat hlavní díly ze série na PS4 a místo toho je v kolekcích Kingdom Hearts HD 1.5 a 2.5 Remix vypustil pouze na PS3. KH HD 2.5 dokonce ještě v minulém roce!

Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue by mělo vyjít v příštím roce pouze na PS4 a připraví tak půdu pro Kingdom Hearts III.

Ukázka z příštího očíslovaného dílu toho až na pár vyjímek moc nového nepředstavila a v podstatě se jedná o jinak sestříhané záběry, které se objevily již v E3 traileru nebo v traileru z D23 Expo Japan v roce 2013. Unreal Enigne 4 hře sluší a vypadá to, že se série na novém hardware zbavila propojených malých arének, ze kterých se skládaly jednotlivé světy. Vývojáři bohužel stále datum vydání Kingdom Hearts III nechtějí sdělit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama