Remaster Gravity Rush v novém videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster Gravity Rush v novém videu

Remaster Gravity Rush v novém videu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 12. 2015 14:05
Reklama

Přiložené video začíná slovy o tom, že Gravity Rush bylo pro komentátora jednou z nejoblíbenějších her pro Vitu. Ovšem ruku na srdce, zase tolik na výběr bohužel nebylo. Skepsi však nechme stranou a pojďme se podívat na to, jak vypadá a jak se především hraje Gravity Rush Remastered na PS4.

Komentované video představuje jedinečný pohyb hrdinky Kat, která si s gravitací zahrává tak, jak jen sama potřebuje. Kat se může díky schopnosti manipulovat s gravitací pohybovat všemi možnými směry.

Nick Accordino z vývojářského týmu slibuje přenesení hry v co možná nejlepší podobě, což bude mít za následek mimo jiné také vylepšené ovládání. Například takový gravity slide bude nyní o poznání jednodušší – na Vitě museli hráči šmatlat po zadní dotykové ploše, což nebylo úplně nejpohodlnější kratochvílí. Na PS4 tak bude tato funkce přiřazena jednomu z triggerů DualShocku a ovládání hry by tak mělo být i díky tomuto kroku ergonomičtější.

Teď už se ale sami podívejte na to, co se na hráče s PlayStation 4 začátkem února přiřítí. Připomínáme také lehký posun data vydání – autoři avizovali, že hra vyjde dokonce o jeden týden dříve a pokusí se tak naladit akčních adventur chtivé hráče k tomu, aby vyhlíželi díl druhý.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama