Resident Evil 2 nebude remaster, ale remake
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Resident Evil 2 nebude remaster, ale remake

Resident Evil 2 nebude remaster, ale remake

Jiří Bigas

Jiří Bigas

3. 12. 2015 09:55 4
Reklama

Capcom se ohradil proti spekulacím, že by se za novým uvedením survival hororu Resident Evil 2 měla skrývat jen obyčejná remasterovaná verze. Půjde podle něj o plnohodnotný remake. Pod čímž si představujeme, že se titul dočká ještě lepší péče než letos opětovně vydaný první díl. Ten sice rozhodně nebyly špatné, ale šlo koneckonců jen o remaster remaku. Uf.

Zmínka o remasterované verzi RE2 se objevila v poslední finanční zprávě vydavatele, a tak se řada fanoušků začala obávat, zda jim nechce Capcom jen zavřít ústa tak, že vydá mírně vyleštěnou hru z PS1 na nových konzolích a případně znovu také na PC. Tyto dohady ale rázně ukončil šéf marketingu britské pobočky Stuart Turner, když vysvětlil, že zmínka o remasteru byla ve skutečnosti jen výsledkem nesprávného překladu.

Na Twitteru Turner znovu fanoušky ujistil, že půjde o plnohodnotný remake, o kterém fanoušci sní dlouhá léta, a o nějž se rovněž neoficiální cestou pokoušela řada talentovaných nadšenců z řad hráčů. Capcom novou verzi RE2 po dlouhých měsících spekulací oficiálně oznámil letos v srpnu. Až do vydání remasterované verze prequelu Resident Evil Zero na jaře příštího roku se ale zřejmě o projektu nic nedozvíme. Pokud nás Capcom nepřekvapí nějakou ukázkou na PlayStation Experience.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama