Změnit jméno na PSN možná nepůjde nikdy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Změnit jméno na PSN možná nepůjde nikdy

Změnit jméno na PSN možná nepůjde nikdy

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 10. 2015 11:21 23
Reklama

Společnost Sony si je dobře vědomá skutečnosti, že hráči na PlayStationu se kromě jiných novinek a služeb nejčastěji dožadují možnosti změnit své jméno ve službě PSN. Navzdory předchozím ujištěním to ale teď nevypadá dvakrát nadějně.

Co chceme, aby konzole PlayStation uměla? Aby nám dala vědět, když ji zapne některý z našich kamarádů. Co potřebujeme, aby uměla? Aby nám dovolila změnit si jméno našeho profilu! Hráči po tom hlasitě volají mnoho let a Sony je opakovaně ujišťovala, že se pokusí jejich přání vyhovět. Teď ale japonský gigant ústy prezidenta herní divize naznačil, že splnit toto přání bude možná nad jejich síly.

Šuhei Jošida na otázku jednoho z hráčů, kdy bude jméno možné změnit, odpověděl, že by si to sám přál vědět. Při příležitosti Paris Games Week se nechal slyšet, že Sony momentálně neví, jestli tento problém zvládne někdy vyřešit. Jména PSN účtů tak možná zůstanou neměnná i nadále. Japonští inženýři na tom každopádně stále pracují a zatím nehází flintu do žita. Jakmile bude v této situaci jasno, dozvíme se to.

Microsoft možnost změnit jméno profilu nabízí a svůj Gamertag můžete jednou upravit dokonce bezplatně. Aby této možnosti ale hráči nezneužívali, další změny identity už jsou za poplatek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama