PC verze PES 2016 zaostává za konzolemi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PC verze PES 2016 zaostává za konzolemi

PC verze PES 2016 zaostává za konzolemi

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 9. 2015 09:25 48
Reklama

Titul Pro Evolution Soccer 2016 vyšel v Evropě včera, a tak mnozí hráči již vesele prohání mičudu po virtuálním trávníku a užívají si nelicencované alternativy k sérii FIFA od EA. Zanechme však teď polemizování nad tím, co je lepší a co je třeba zábavnější. Nyní se totiž zaměříme na rozdíly v grafické podobě jednotlivých verzí.

Na YouTube kanále Candyland se objevila řada videí porovnávají jednotlivé verze a my si nyní posvítíme na srovnání pravděpodobně nejzajímavější, za které považujeme srovnání mezi PC a PlayStation 4 verzí hry.

Následující video názorně ukazuje vzájemné porovnání několika záběrů ze hry a, bohužel, jak je z názorů očividné, tak PC verze stojí kdesi na pomezí verze pro staré konzole a té pro konzole nové. To je rozhodně zklamáním, obzvláště, když vezmeme v potaz, že stejný Fox Engine pohání například i Metal Gear Solid V, se  nímž si tvůrci v případě PC rozhodně dokázali pohrát více.

Už na první pohled je jasně patrný v detailním záběru rozdíl v barevné paletě, celkové sytosti a ostrosti textur kopačky i odlišném zpracování trávy. Vypovídající jsou také HW nároky PC verze – doporučená sestava totiž není vůbec žádným kusem nedosažitelného železa. Posuďte sami:

  • OS: Windows 8.1 / 8
  • Procesor: Intel Core i3 530 nebo AMD Phenom II X4 925
  • RAM: 2 GB RAM
  • GPU: nVidia GeForce 7800 / ATI Radeon X1300 / Intel HD Graphics 3000
  • DirectX: Version 9.0c
  • HDD: 8 GB

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama