CliffyB představil své FPS LawBreakers
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CliffyB představil své FPS LawBreakers

CliffyB představil své FPS LawBreakers

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

26. 8. 2015 18:05
Reklama

Přesně dle plánu došlo k odhalení nové hry Cliffa Bleszinskiho, které zbývalo jen přidat jméno, protože základní informace jsme už zkrátka věděli.

LawBreakers, dříve známé jako Project Blue Streak, je multiplayerové FPS, které se odehrává v budoucnosti poté, co zemi postihne událost nazvaná The Shattering, neboli "roztříštění". To způsobily tajné operace na Měsíci, které přirozený satelit nechtěně rozpůlily, což mělo devastující účinek i na Zemi.

"Země pukla, oceány se vařily a gravitace se nikdy nevrátila do normálu," říká se v traileru, který hru dnes nastínil světu.

Lidstvo katastrofu přežilo, ale ne jednotně. Někteří se spojili do futuristických společností, jiní se přidali na stranu gangů a triád. Ve hře se hráči zapojí do bitvy těch, kteří udržují pořádek v nové společnosti a těch, kteří jej porušují.

Prozatím tedy známe zasazení hry, ale ještě chybí nějaké ty gameplay záběry. Na ty dojde řada v pátek, kdy studio Boss Key Production vydá nový trailer.

V tuto chvíli se můžete podívat na FAQ stream na Twitchi, kde komunitní manažer Boss Key Productions odpovídá na otázky fanoušků. V době vydání novinky není na streamu ani 100 lidí, takže vaše případná otázka bude nejspíše zodpovězena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama