Takhle má vypadat nástupce KotORu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Takhle má vypadat nástupce KotORu

Takhle má vypadat nástupce KotORu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

5. 8. 2015 15:32 9
Reklama

Dost možná se vám stále stýská po Knights of the Old Republic a marně doufáte ve třetí díl této fantastické ságy, kterou milují i ti, kteří ostatní Star Wars hry nemusí. Nový KotOR nám sice vývojáři z BioWare neslibují, ale tvrdí, že rozšíření pro MMO The Old Republic je něco na ten způsob.

Dosud největší rozšíření pro Star Wars: The Old Republic se jmenuje Knights of the Fallen Empire a vyjde 27. října. Nejen svým podtitulem se přitom ohlíží do historie a snaží se hráčům připomenout dnes už v podstatě kultovní dvoudílnou ságu. Během dnešní tiskovky EA na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem ukázali autoři vůbec první video ze hry a podělili se o další zajímavé detaily.

Expanze Knights of the Fallen Empire má mít epizodický charakter a bude dostupná zdarma pro všechny předplatitele. Má představovat velkolepý návrat k tradičnímu stylu vyprávění v titulech od BioWare, slíbil kreativní šéf James Ohlen a hru, jejíž vývoj měl stát až 200 milionů dolarů, obohatí o nové hrdiny, ačkoli samozřejmě můžete zůstat u postavy, za kterou už hrajete. Příběh byste si údajně měli být schopní vychutnat i coby sólisté, pokud MMO hrám neholdujete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama