Autor Assassina představuje Ancestors
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autor Assassina představuje Ancestors

Autor Assassina představuje Ancestors

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

23. 4. 2015 10:02
Reklama

Bývalý tvůrce série Assassin's Creed a zrušené hry 1666: Amsterdam Patrice Désilets si vybral konferenci Reboot Develop 2015 v Dubrovníku k odhalení svého nového projektu. Nese název Ancestors: The Humankind Odyssey a vypustí vás na cestu proti proudu času.

Alespoň tak naznačuje první teaser, který se podařilo natočit přímo v konferenčním sále. Kromě několika útržkovitých obrázků lidských vynálezů zmiňuje milníky lidského konání od roku 2003 do historie vzdálené až 5 milionu let. V návaznosti na základní popis pak vypadá projekt poměrně zajímavě.

Zpracováním totiž půjde o third person survival akci, ve které si budou moci hráči sami prožít zmiňované momenty dějin, mezi které vývojáři ze studia Panache Digital Games zařadili například dekódování DNA, první let na Měsíc, narození Charlese Darwina, neolitickou revoluci nebo výrobu prvních předmětů. Dosud nicméně není zřejmé, jak přesně bude hraní probíhat, sám Désilets ale tvrdí, že po všech Assassinech je práce na něčem zcela novém opravdu osvěžující.

Vedle samotného představení hry pak samozřejmě došlo i na probírání témat spojených s Désiletsovým odchodem z Ubisoftu, který se udál v roce 2013 a formálně stále probíhá. Jablkem sváru mezi slavnou firmou a neménně slavným vývojářem je totiž zmiňovaná hra 1666: Amsterdam, na které Désilets před svým odchodem pracoval a ke které se cití být zavázán natolik, že si nárokuje právo značku sám využít. "Soudní řízení stále probíhá," přiznal Désilets a vtipkoval, že už se nyní v americkém právu opravdu vyzná. "Tenhle byznys je neúprosný. Stále bojuji za to, získat hru zpátky," uzavírá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama