LEGO Dimensions propojí hru s hračkami
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka LEGO Dimensions propojí hru s hračkami

LEGO Dimensions propojí hru s hračkami

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

9. 4. 2015 14:08
Reklama

LEGO naskočilo na vlnu her, které se promítají do skutečného světa a po vzoru Skylanders, Disney Infinity a Amiibo od Nintenda dnes oznámilo své Dimensions.

V základním balíčku LEGO Dimensions hráči obdrží hru, LEGO Toy Pad přes který lze nahrát postavičky do hry, stavební kostky na mezidimenzionální bránu, LEGO figurky Batmana, Gandalfa a Hustěnky a LEGO Batmobil. Hráči si pak budou moci hrát se svými postavičkami jak ve skutečnosti, tak i uvnitř hry.

Dimensions mají ambice se stát ultimátním pop-kulturním crossoverem, který bude čerpat z bohatého fondu různých značek, které pod sebe LEGO shromáždilo. Při launchi vyjdou dokoupitelné balíčky s figurkami z DC komiksů, Pána Prstenů, LEGO filmu, Čaroděje ze země Oz, Návratu do budoucnosti (!) a LEGO Ninjago.

Další balíčky nabídnou předměty, budovy, a další figurky, se které si mohou hráči pohrát a potom ve hře odemknout další úrovně, světy a třeba i speciální schopnosti. Hráči přitom budou moci kombinovat postavy z jednoho světa s úrovněmi z jiného, takže se můžeme těšit třeba na souboj Martyho McFlye s Glumem a Zlou čarodějnicí ze Západu.

LEGO Dimensions vyjde pro PlayStation 4, PlayStation 3, Wii U, Xbox 360 a Xbox One na konci září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama