Takhle vypadá Halo Online v pohybu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Takhle vypadá Halo Online v pohybu

Takhle vypadá Halo Online v pohybu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

26. 3. 2015 14:44 2
Reklama

Včera večer nečekaně odhalená multiplayerová free-to-play akce určená exkluzivně pro ruský trh nakonec nevypadá tak špatně, jak si možná někdo představoval.

Zatímco ještě včera byla podoba hry a její náplň obestřena rouškou tajemství, z dnes uvolněného videa už si můžeme udělat docela dobrou představu o tom, jak bude Halo Online vypadat. Kovaní fanoušci série mezi námi určitě dokáží identifikovat, co z původních her se otiskne i ve F2P novince.

Na každý pád hráči na Xboxu zřejmě nemusí litovat, že s portem na konzole vývojáři nepočítají, protože půjde očividně jen o derivát akce, kterou dobře znají a mohou si zahrát v plnohodnotném balení. Jiný vztah k tomuto experimentu by asi měli ti, kteří hrají jen na PC. Protože tradiční Halo se už pár let na Windows neobjevilo, leckoho by asi lákalo si jeho absenci tímto způsobem vynahradit.

Zacílení projektu ale dává tušit, že se autoři především snaží tímto způsobem po vzoru čínských free-to-play titulů donutit ruské fanoušky platit alespoň dílčí sumy za videohry. Na východ od Evropy je totiž běžné, že i přes vysokou míru pirátství lidem nevadí vysolit nějaký ten drobák za nový skin, zatímco plnou cenu za klasický titul nejsou ochotní vynaložit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama