Aktualizace: DLC pro Titanfall jsou zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Aktualizace: DLC pro Titanfall jsou zdarma

Aktualizace: DLC pro Titanfall jsou zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

12. 3. 2015 09:12 5
Reklama

Zdá se, že EA se odhodlali k neobvyklému kroku a uvolnili k bezplatnému stažení všechna DLC pro multiplayerovou akci Titanfall, původně jen na Xbox 360 a Xbox One, nyní i na PC.

AKTUALIZACE

Zakladatel studia Respawn Vince Zampella na oficiálních stránkách hry Titanfall potvrdil, že všechna DLC jsou zdarma dostupná i pro PC verzi. Zampella ve svém příspěvku rovněž poděkoval všem hráčům za zájem a potvrdil, že se už nemůže dočkat dalších skvělých her, které budou moci v Respawnu vytvořit. Tak díky!

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Otázkou je, zda je tato akce neomezená, časově limitovaná, nebo jde o nějaké nedopatření. Posledně jmenovaná možnost by ale byla opravdu velká náhoda. Zdarma si totiž můžete stáhnout všechna tři rozšíření a vlastně i celý season pass.

Samotná hra se prodává za standardní cenu. EA ani Microsoft tuto novinku zatím nijak nekomentovali. Je ale pravděpodobné, že se jedná o plánovanou akci při příležitosti prvních narozeniny hry.

Spekuluje se ale i o tom, že by se samotný Titanfall mohl dokonce objevit mezi dubnovou nabídkou titulů zdarma v rámci programu Games with Gold. Season pass si pochopitelně můžete aktivovat i v případě, že nemáte samotnou hru. Třeba se vám bude hodit v budoucnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama