Insider slibuje Mass Effect 4 na 2016
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Insider slibuje Mass Effect 4 na 2016

Insider slibuje Mass Effect 4 na 2016

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

19. 1. 2015 15:26 8
Reklama

Herní insider vystupující pod přezdívkou Shinobi602, odhalil na diskuzním portálu NeoGAF detaily ohledně hry Mass Effect 4. Vedle komentáře k velikosti hry pak naznačil, že Mass Effect 4 můžeme očekávat v příštím roce, a byť jde zatím o zcela neoficiální informace, úspěšná Shinobiho historie nemůže být brána na lehkou váhu.

První věc, kterou Shinobi602 naznačil, je vcelku předvídatelná - po dokončení Dragon Age: Inquisition se jednotliví vývojáři přesunuli k projektu Mass Effect 4. Tým, který do té doby čítal přibližně 50 zaměstnanců, tak ze dne na den nabobtnal až na těžko uvěřitelných 200 lidí a roztočil kola vývoje na plné obrátky.

Dalším střípkem zajímavostí je fakt, že by hry měla co do velikosti doslova zesměšnit jak předchozí díly Mass Effectu, tak i aktuální Dragon Age. Hovoří se o tom, že vedle Mass Effectu 4 budou tyto hry působit jako trpaslíci, což je na jednu stranu velký příslib, ale na stranu druhou také potenciální riziko, že bude hra působit pustě. A nemá to nic společného s tím, že se bude odehrávat ve vesmíru, který zrovna životem neoplývá...

Co se týče zmiňovaného data vydání, Shinobi602 buďto riskuje, anebo už skutečně ví, že se hra začne prodávat v roce 2016. Do vlákna do diskuze napsal, že je to na 100 procent, počkejme tedy do červnové E3, případně gamescomu, nakolik se tenhle chlapík (znovu?) trefil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama