Nový Street Fighter pouze na PC a PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Street Fighter pouze na PC a PS4

Nový Street Fighter pouze na PC a PS4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 12. 2014 14:27 1
Reklama

Je jen málo věcí, se kterými si můžeme být v životě jisti – videoherní leaky mezi ně ale rozhodně nepatří a v minulosti se několikrát ukázalo, že řada z nich byla ve své podstatě kontrolovaným tahem marketingového oddělení vydavatele. Těžko soudit jak tomu bylo například v případě Assassin’s Creed Victory z kraje tohoto týdne a stějně tak těžko říci, jak je tomu i v případě aktuálním a Street Fightera V.

Japonský YouTube kanál Capcomu (zřejmě omylem) sdílí teaser trailer na nového Street Fightera V a to by mohlo našeptávat tomu, že bychom se v případě očekávané akce PlayStation Experience mohli dočkat většího odhalení hry. Nebo k němu má dojít zítra, během akce jménem The Game Awards. Uvidíme, každopádně obě akce vám přineseme v živě komentovaném přenosu. Game Awards začneme vysílat v sobotu ve tři hodiny ráno a PS Experience pak v poněkud sympatičtějších 7 hodin večer.

Ukázka mimo pár zákulisních záběrů hráčům sděluje to, že Street Fighter V vyjde exkluzivně pro PlayStation 4 a PC. Faktu, že v tomto případě k odhalení hry skutečně došlo omylem našeptává i to, že trailer je z různých serverů mohutně stahován a v případě, že nám zmizí i video pod článkem tak nezbude, než si na něj počkat do oficiálního představení.

Tak jako tak, co byste řekli na nový Street Fighter? Už se na něj těšíte, nebo vám momentálně stačí tento týden vydaný titul Injustice: Gods Among Us v rámci PlayStation Plus ?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama