Hráči AC Unity obdrží DLC zdama
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hráči AC Unity obdrží DLC zdama

Hráči AC Unity obdrží DLC zdama

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 11. 2014 19:13 5
Reklama

Ubisoft si chce zlepšit kredit u svých zákazníků a za nepovedený start Assassin’s Creed Unity nabídne hráčům kompenzace. Ta bude mít formu DLC jménem Dead Kings. Pokud však hráči, jichž se kompenzace týká, vlastní season pass a DLC by obdrželi tak jako tak, tak se mohou těšit na hru dle vlastního výběru zdarma. A co je nejlepší – zatím to vypadá, že by se onoho dárku za trpělivost mohli dočkat všichni hráči, tedy nikoli jen ti, kteří naskočili do Unity se začátkem prodeje.

Mezi nabízené tituly zdarma patří The Crew, Far Cry 4, Watch Dogs, Assassin’s Creed IV: Black Flag, Rayman Legends a Just Dance 2015. Zatím se však lze na nabídku titulů zdarma pouze dívat – vydavatel teprve upřesní, jakým způsobem budou moci hráči o svůj kompenzační dárek zažádat.

Při této příležitosti ještě zmíníme, že se za nepříliš povedený launch kaje a omlouvá sám Yannis Mallat, CEO Montrealské pobočky Ubisoftu, jež měla vývoj Unity pod palcem.

Co naplat, start Unity nebyl opět jedním z nejhladších, nicméně Ubisoft jde stejně jakoEvolution Studios s jejich Driveclubem ostatním příkladem a hráče kompenzuje formou dodatečného obsahu zdarma. Teď už jen nezbývá než doufat, že v případě The Crew nebude něco takového potřeba a že Ubisoft dostojí svým slibům o celkové připravenosti na launch hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama