Hra o trůny přinese pět postav
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hra o trůny přinese pět postav

Hra o trůny přinese pět postav

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 11. 2014 14:13 3
Reklama

Steve Martin z Telltale Games se v rozhovoru pro International Bussiness Times rozpovídal o očekávané další inkarnaci slavné knižní i seriálové předlohy Hry o trůny, původně z pera spisovatele George R. R. Martina.

Steve médiím sdělil, že herní adventurní série, jež by měla mít premiéru nakonec přeci jen ještě letošní rok bude obsahovat rovnou pětici hratelných postav z jediné rodiny. Z jaké, to zatím nevíme. Stejně tak je zatím velkou neznámou, zda mezi nimi budeme moci libovolně přepínat, či zda jejich příběhy na sebe budou jeden po druhém navazovat. Co alespoň již teď víme je, že akce každé z nich ovlivní ty druhé a s tím i celý život rodiny. Opomenout nesmíme ani další pamlsek v podobě nového obrázku, s nímž Telltale Games lákají k vyzkoušení nové herní inkarnace Hry o trůny.

Vedle toho se také Steve rozpovídal o tom, že rovněž Tales from Borderlands budou mít více hratelných postav, konkrétně dvě. Telltale Games tím chtějí prozkoumávat jimi dosud nevyzkoušené styly vyprávění. Jak to zde bude fungovat, to se rovněž dovíme ještě letos, neboť i Tales From Borderlands by měly prémiovou epizodou odstartovat ještě letos.

Tak co vy na to, těšíte se?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama