Xbox One v USA v prodejích poráží PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox One v USA v prodejích poráží PS4

Xbox One v USA v prodejích poráží PS4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 10. 2014 10:12 20
Reklama

Vypadá to, že bychom vám po měsících jednostranně vyznívajících zpráv o prodejích konzolí nové generace mohli přeci jen přinést zprávy konečně opačné. Michael Pachter ze společnosti Wedbush Morgan zveřejnil svoji vlastní analýzu vypovídající o tom, že se v září prodalo ve Spojených státech více konzolí Xbox One než PlayStation 4.

Microsoft v průběhu září podporoval prodeje své konzole nabídkou hry zdarma, a to jistě mělo velký potenciál ulovit nové zákazníky.

Odhad činí 325 tisíc konzolí od Microsoftu a 250 tisíc od Sony, což by ve státech značilo první měsíc, kdy se prodalo více konzolí Xbox One než PS4. Na konci září jsme vás informovali o tom, že Xbox porazil PS v Británii – může to být přeci jen začátek otáčení karty a ukázka toho, kdo je lepší běžec na delší trati? Uvidíme, na verdikt je pochopitelně příliš brzy, nicméně je příjemné slyšet také takovéto zprávy, byť zatím nejsou tak úplně podložené a nelze vás než vyzvat, abyste k nim i s touto informací na mysli přistupovali.

Microsoft v průběhu září podporoval prodeje své konzole nabídkou hry zdarma, a to jistě mělo velký potenciál ulovit nové zákazníky. Přeci jen, Destiny s exkluzivním obsahem nebo Destiny zdarma? To mohlo zlákat nejednoho FPS chtivého hráče. Oficiální zprávy od trh zkoumající společnosti NPD bychom měli mít v ruce ke konci tohoto týdne.

Jak jsme na tom s novými konzolemi vy? Vlastníte-li nějakou, fandíte slepě té své, nebo si naopak přejete zdravou konkurenci a zprávy o prodejích jiného systému přijímáte s potěchou?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama